måndag 23 mars 2009

Project runner!

Min blogg har varit lite cp idag och allt jag skrev togs bort hela tiden så nu skriver jag för 3 gången! Så nu börjar jag:
Efter att vi har pratat med dig stack vi till stan för gå in i lite ´skönhetssalonger och skönhetsaffärer, det gick ganska bra men inte över allt. Efter att vi har presenterat oss och visast upp våra produkter har vissa sagt att de måste tänka på det och prata med alla andra i salonger, de bad oss lämna vårt telefonnummer och att de skulle höra av sig till oss. Vissa var lite mindre intresserade och vissa inte alls.
Man lär sig att smaken är som baken och det är inte alltid alla som gillar vad du gör eller intresserad av . Alla lever inte samma liv och alla är inte hellt enkelt samma, så det är bara ta och acceptera det. Man kan inte bli sur för att vissa inte alls ville ha det utan man får smälta det och gå vidare. En sak ska man aldrig göra, man ska aldrig stanna utan bara gå vidare! Det är just vad vår grupp har gjort under hela projektet och det viktigaste är att vi har hållt oss tillsammans och det har till och med fört oss närmare varandra. En sak vi alltid tänker på är respekt, vi respekterar varandra och varandras åsikter.
P.s Vi väntar denna veckan på deras samtal, blir det inger så får vi väll leta upp något nytt1

Ciaaaaoooo BAMBINO!

1 kommentar:

Christian sa...

Det är en bra poäng du har. Inte stanna utan bara jobba vidare, ständigt ha nya mål. Annars kan det bli segt att komm igång igen!