torsdag 12 februari 2009

Ushhh!!

Ohhh Gud ... Ja det är rena katastrofen.. vi som trodde att allting skulle gå bra.. Efter att ha pratat med dig gick vi direkt till affären satt oss i lunch rummet och år. Efter det så tog chefen ut ett bord med stolar och satt fram det till oss i affären och då var det dags för att duka. Vu dukade fram allting och köpte till och med såna små hjärta godis som vi skulle bjuda på. Allting var så perfekt och allting var i rosa.
Efter att ha suttit där i fem timmar blev det inget sålt på hela dagen förutom 3 armband och vissa ville vara med i leken och gissa hur många pärlor man skulle då ha .. Så man kan säga vi tjänade inte ett piss på dagens försäljning och vi var besvikna.
Anledning är kanske att det var just inte vårt sälj område och kanske att kunderna hade ej tid. Alla som gick förbi tittade på och sa att smyckerna var jättefina men ingen ville köpa något. Efter en stund tänkte vi att vi skulle bjuda mer på oss och började diskutera med folk ännu mer och berätta varför vi just håller på med det vi gör , MEN ingen var frf intresserad av att köpa fast de ville det jätte gärna.. E FOLK SNÅLA NU FÖRTIDEN ?
Det är en bra fråga, vf ska man inte köpa det man tycker är fint även man har pengar:S? Vi har lärt oss i alla fall att vi ska aldrig befinna oss i detta området om vi vill sälja något i framtiden.
Vi som trodde att det skulle vara vårt sista försäljning, men nu har vi nya planer. Marija har tagit hem smyckerna nu för att hennes mamma ska visa upp det för hennes vänner och det finns kanske köpare.? Blir det något sålt så är det bra blir det inte så är det synd men i så fall tänkte vi att ha en sista försäljning då för vi vill ej ha kvar de smyckerna.
Men jaja får se hur det går. Jag hör av mig så fort jag vet något mera... Hej svej och ha en trevlig vecka ....

2 kommentarer:

Christian sa...

Allt säljer inte alltid sig själv. Ni måste kanske agera mer försäljare och göra så att folk går från att vara intresserade till att verkligen köpa!

Ramiza sa...

tro mig vi försökte